Μήνυση από το Δήμο για τη σπασμένη μπάρα στα Λιθαρίτσια | Epirus World

Μήνυση από το Δήμο για τη σπασμένη μπάρα στα Λιθαρίτσια

Μήνυση κατ’ αγνώστων θα καταθέσει η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων μετά τον βανδαλισμό που υπέστη η μπάρα στην είσοδο του Πάρκου Λιθαρίτσια.

Η μπάρα βρέθηκε ξηλωμένη με αποτέλεσμα τις τελευταίες μέρες να εισέρχονται στο χώρο του Πάρκου οχήματα για να σταθμεύσουν.

Ήδη συνεργείο του Δήμου έχει προχωρήσει στην αποκατάστασή της. Ο βανδαλισμός της συγκεκριμένης μπάρας δεν είναι πρωτοφανές φαινόμενο.

"Κάποιοι επιμένουν να μην κατανοούν ή κάνουν ότι δεν κατανοούν την απόφαση απαγόρευσης εισόδου και στάθμευσης στον συγκεκριμένο χώρο πλην ορισμένων ειδικών περιπτώσεων.

Η Δημοτική Αρχή δηλώνει για μια ακόμη φορά πως το Πάρκο Λιθαρίτσια είναι ένας ελεύθερος δημόσιος χώρος και θα κάνει ότι περνά από το χέρι της για να διατηρηθεί ως τέτοιος.

Στην κατεύθυνση αυτή έχει προγραμματιστεί και συνάντηση με το νέο ενοικιαστή του καταστήματος που λειτουργεί εντός του Πάρκου προκειμένου, μεταξύ άλλων, να ξεκαθαριστούν οι υποχρεώσεις που έχει και ο ίδιος στη διαφύλαξη του ελεύθερου δημόσιου χώρου", σημειώνεται στην ανακοίνωση του Δήμου.
Πηγή: epiruspost
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου