Άλτμαν: Ήθελα πάρα πολύ να έρθω στον Παναθηναϊκό | Epirus World

Άλτμαν: Ήθελα πάρα πολύ να έρθω στον Παναθηναϊκό

Ο Όμρι Άλτμαν μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας του για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως ήθελε να έρθει στο «τριφύλλι» και απέρριψε πρόταση με περισσότερα χρήματα.
Ευχαριστημένος που συνεχίζει στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Haaretz» ο Όμρι Άλτμαν, ο οποίος δήλωσε: «Αυτό που κατάλαβα απ’ τις συζητήσεις που έκανα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ήταν ότι με ήθελαν πάρα πολύ και γι’ αυτό στο τέλος πήγα εκεί. Ο προπονητής είναι αυτός που με ήθελε και τον Ιανουάριο. Τον Ιανουάριο υπήρχαν κάποια ανοικτά ζητήματα με την πρώην ομάδα μου, η οποία απειλούσε να οδηγήσει τις εξελίξεις στη FIFA αν προχωρούσε κι άλλο το θέμα.
Θα ήταν μεγάλο ρίσκο γι’ αυτούς να οδηγηθεί η υπόθεση σε δικαστήριο. Ήξερα όμως πως θα μπορούσε να υπάρξει και νέος κύκλος συζητήσεων το καλοκαίρι, όπως κι έγινε κι εντέλει προχώρησε η μεταγραφή. Είχα πρόταση με τα διπλά λεφτά, αλλά θέλω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο».
Επίσης, μιλώντας και στην ιστοσελίδα «sports.walla.co.il» για τα όσα έζησε την πρώην του ομάδα και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού τον Γενάρη, είπε: «Αυτή τη χρονιά πέρασα πάρα πολλά και ωρίμασα. Είναι αστείο, διότι σε όλους όσους με ρωτούσαν στο κλαμπ, ακόμη και πριν τελειώσει η σεζόν, για το τι θα έκανα την επόμενη χρονιά, τους έδινα την ίδια απάντηση. Δεν είχα καμία διάθεση να μιλήσω γι’ αυτούς, από τη στιγμή που όποιοι με ξέρουν, γνωρίζουν πολύ καλά πόσο πολύ με ένοιαζε για την ομάδα και πόσο «βαριά» το πήρα όλο αυτό.
Κι αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Υπήρξαν πολλές «εφευρέσεις» των ΜΜΕ, για οτιδήποτε ενέπλεκε εμένα με τη Μακάμπι Χάιφα. Μετά το τέλος της σεζόν δέχθηκα μία προσέγγιση απ’ τη Μακάμπι για να δουν τις προθέσεις μου, αλλά η επιθυμία μου όλη την ώρα ήταν να πάω στην Ευρώπη. Κι αυτό ήταν ξεκάθαρο για μένα απ’ τον Ιανουάριο, πως θα ήταν στον Παναθηναϊκό. Κι απ’ τη στιγμή που έδειξαν ξανά ενδιαφέρον για μένα, προτίμησα να πάω στο εξωτερικό και να παίξω στην Ευρώπη».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου