Πρέβεζα: Θα λειτουργήσει και η μεγάλη πισίνα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας | Epirus World

Πρέβεζα: Θα λειτουργήσει και η μεγάλη πισίνα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας

Εκτεταμένες εργασίες ξεκίνησαν χθες στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας και συγκεκριμένα στην μεγάλη πισίνα.
Υπολογίζεται ότι εντός 10 ημερών θα γεμίσει νερό και θα είναι έτοιμη να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους κολυμβητές και κολυμβήτριες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες  πρόκειται να αντικατασταθεί το μεγαλύτερο μέρος των σιδερένιων σωληνώσεων με νέας γενιάς πολυστρωματικές σωλήνες, δίνοντας έτσι μια λύση στο τεράστιο πρόβλημα διαρροών που αντιμετώπιζε, ενώ πρόκειται να γίνουν και άλλες εργασίες βελτίωσης των υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Οι εργασίες θα καλυφθούν από τον προϋπολογισμό του Δήμου όπως και αυτές της μικρής πισίνας που έγιναν πριν από μερικούς μήνες, αφού όπως φαίνεται, μέχρι στιγμής οι υποσχέσεις του  Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης, που επισκέφθηκε ο ίδιος τον χώρο συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Πρέβεζας κ. Μπάρκα και επιτελείο του Δήμου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Μπαϊλη, για αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου, μάλλον δεν πρόκειται να τηρηθούν, μιας και ο Δήμος έχει καταθέσει από τον Μάρτιο το σχετικό φάκελο που του ζητήθηκε, χωρίς να λάβει καμία απάντηση.

Έτσι λοιπόν, παρόλο που αναμένονταν να μην δούμε να γεμίζει νερό, η μεγάλη πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου θα λειτουργήσει και φέτος όπως και πέρσι,  με την διαφορά ότι οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν από τον εργολάβο κ. Σιόντη, πρόκειται να την αναβαθμίσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα η κολύμβηση σε αυτή να είναι απόλυτα ασφαλής.

Πηγή: mypreveza.gr
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου