Η κίνηση από την Ιόνια «πνίγει» την Φιλιππιάδα | Epirus World

Η κίνηση από την Ιόνια «πνίγει» την Φιλιππιάδα

Έντονα είναι τα προβλήματα που ανακύπτουν στην Φιλιππιάδα, πριν ακόμη ξεκινήσει για τα καλά η τουριστική σεζόν.

Μετά την παράδοση του κόμβου στην Ιόνια Οδό, όλα τα οχήματα τόσο με κατεύθυνση προς Πρέβεζα, Πάργα, Ηγουμενίτσα, όσο και προς Ιόνια οδό, διέρχονται μέσα από τη Φιλιππιάδα και δεν ακολουθούν τον περιφερειακό με κατεύθυνση από και προς τον κόμβο στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη.

Οι κάτοικοι της οδού Τζαβέλλα συγκέντρωσαν υπογραφές και με επιστολή τους εξέφρασαν προς τον Δήμαρχο Ζηρού το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει, μαζί με συγκεκριμένες προτάσεις.

Το θέμα φτάνει και στην βουλή μιας και ο βουλευτής Πρέβεζας της Ν.Δ. Στέργιος Γιαννάκης καταθέτει σχετική αναφορά προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη.

Την επιστολή των κατοίκων της Φιλιππιάδας είχε προωθήσει τόσο προς τον υπουργό όσο και τον περιφερειάρχη αλλά και τους τοπικούς βουλευτές ο Δήμαρχος Ζηρού.

Όπως τονίζεται, ειδικά τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, το κυκλοφοριακό πρόβλημα γίνεται ακόμη πιο οξύ και επεκτείνεται σε όλο σχεδόν τον αστικό ιστό της πόλης. Οι διαμένοντες δε επί των οδών Τζαβέλλα και Τ. Βελισσαρίου, έχουν ν αντιμετωπίσουν και το πρόβλημα του διαρκούς θορύβου.

Ο Δήμαρχος και οι κάτοικοι ζητούν άμεση λύση του προβλήματος, το οποίο ήταν βέβαιο ότι θα προκληθεί, λόγω της αυξημένης κίνησης και του ανεπαρκούς οδικού δικτύου. [epiruspost]
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου