Πρέβεζα: Συγκροτήματα του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας συμμετείχαν στο 1o φεστιβάλ μαθητικών συγκροτημάτων, ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή βίας | Epirus World

Πρέβεζα: Συγκροτήματα του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας συμμετείχαν στο 1o φεστιβάλ μαθητικών συγκροτημάτων, ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή βίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Φεστιβάλ Μαθητικών Συγκροτημάτων ενάντια στο Bullying, που διοργανώθηκε από τις εκδόσεις Άγκυρα υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς. 

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν και δύο συγκροτήματα οι “Φαναριώτες” και οι “Σαπουνόφουσκες” από το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας -που είχαν διακριθεί στη δεκάδα- με πρωτότυπες δημιουργίες τόσο σε στίχο όσο και σε μουσική, ενώ η εμπειρία για όλους ήταν μοναδική και τα μηνύματα ενάντια στην κάθε μορφή βίας συγκινητικά και με πολλαπλούς αποδέκτες.

Αρχικά είχε αναγγελθεί από τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ, ότι τα πρώτα πέντε τραγούδια σε βαθμολογία θα κυκλοφορούσαν σε ένα CD με τον ομώνυμο τίτλο του βιβλίου «ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ;». 

Πιστεύοντας όμως ο εκδοτικός οίκος ότι αυτή η προσπάθεια πραγματοποίησης του Πρώτου Φεστιβάλ με τη συμμετοχή μαθητών από όλη σχεδόν τη χώρα εμπεριέχει ιδιαίτερη αξία και επιβάλλει την καταγραφή στο σύνολό της, αποφάσισε να συμπεριλάβει στο CD όλα τα τραγούδια που παρουσιάστηκαν τη μέρα του φεστιβάλ.
Τα τραγούδια αυτά είναι:
«MR. BULLY» από το «DOUKAS SCHOOL BAND» (Εκπαιδευτήρια Δούκα)
«TELL ME WHAT I ‘VE DONE WRONG» του συγκροτήματος «ΦΥΡΔΗΝ ΜΙΓΔΗΝ”(2ο Γυμνάσιο Αμερικανικού Κολλεγίου ΑΝΑΤΟΛΙΑ) και «ANTIBULLYING SONG» από το 1Ο & 4Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ (ισοψηφία)
«YOU WHO MAKE ME» του συγκροτήματος «G.S.BAND»(Εκπαιδευτήρια Γείτονα)
«BE YOUR HERO»του συγκροτήματος «SMASH» (Μουσικό σχολείο
«ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΛΑΨΩ» του συγκροτήματος «ΟΙ ΦΑΝΑΡΙΩΤΕΣ» (Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας)
«OUR CHOICE» του συγκροτήματος «ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ» (Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας)
«ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ» του συγκροτήματος «ΟΓΔΟΟ» (8ο Γυμνάσιο Γλυφάδας)
«ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑ» του συγκροτήματος «3 FM»(8ο Γυμνάσιο Γλυφάδας)
«ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» του συγκροτήματος»ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» (41ο Λύκειο Αθηνών).
Στο CD θα συμπεριληφθεί και ένα ακόμα τραγούδι από τη συμμετοχή, εκτός συναγωνισμού, των σχολείων Ε.Ε.Ε.Ε.Κ (Εργαστήριο Eıδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) και του 7ου Δημοτικού Σχολείου από τη Χίο που συγκίνησε ιδιαίτερα το κοινό.
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου