Οι top 3 θεραπείες που προτείνει η δερματολόγος το καλοκαίρι | Epirus World

Οι top 3 θεραπείες που προτείνει η δερματολόγος το καλοκαίρι

Το όνειρο για ένα υπέροχο σώμα δεν είναι μακριά. Υπάρχουν θεραπείες που μπορούν να γίνουν στο παρά 5 για να εξαφανίσουμε ψωμάκια και κυτταρίτιδα αλλά και να ανορθώσουμε γλουτούς και στήθος.

Διαβάστε τι λύσεις προτείνει η δερματολόγος Δρ Αμαλία Τσιατούρα, επιστημονική διευθύντρια του τμήματος Δερματολογίας και Εφαρμογών Laser, της κλινικής Cosmetic Derma Medicine:

1. Κρυολιπόλυση για τοπικό πάχος

Η πιο δροσερή θεραπεία των διακοπών υπόσχεται να σμιλέψει το σώμα στα σημεία (ψωμάκια, κοιλιά, μπράτσα) και να σας απαλλάξει από το περιττό λίπος. Ο μηχανισμός της κρυογλυπτικής βασίζεται στο εξής: όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία, καταστρέφονται. 

Την συνέχεια την αναλαμβάνει ο ίδιος ο οργανισμός που τα αποβάλλει από το σώμα μέσω του λεμφικού συστήματος.

Η κρυολιπόλυση είναι ανώδυνη, αναίμακτη, ασφαλής και ολοκληρώνεται μέσα σε 4-5 συνεδρίες. «Εφαρμόζουμε στην προβληματική περιοχή που έχει περιττό λίπος μια ειδική κεφαλή και την αφήνουμε εκεί ώστε μέσα σε καθορισμένη ώρα να παγώσει τα λιποκύτταρα», εξηγεί η δρ Τσιατούρα. 

2. Cavitation RF για κυτταρίτιδα

Η όψη φλοιού πορτοκαλιού εμφανίζεται σε 9 στις 10 γυναίκες. Σύμφωνα με την ειδικό η καλύτερη λύση είναι εκείνη που συνδυάζει διάφορες τεχνικές.

«Η μέθοδος Cavitation RF παντρεύει υπερήχους με ραδιοσυχνότητες για λιπόλυση στα σημεία όπου τα λιποκύτταρα έχουν μεγαλώσει με αποτέλεσμα η περιοχή να δείχνει οιδηματώδης. Επίσης προσφέρει σύσφιγξη», εξηγεί η γιατρός. Η διαδικασία είναι ανώδυνη. 

3. Νήματα PDO για αναίμακτο lift

Αν το στήθος ή η κοιλίτσα εμφανίζουν χαλάρωση και δεν θέλετε να υποβληθείτε σε ανόρθωση μαστού και κοιλιοπλαστική, η νέα μη επεμβατική λύση είναι τα νήματα PDO. Η γιατρός εφαρμόζει τοπική αναισθησία και τα εισάγει με μια μικροσκοπική βελόνα κάτω από το δέρμα. 

Δεν γίνονται τομές ούτε ράμματα και αμέσως μετά επιστρέφετε στις δραστηριότητές σας. Τα νήματα είναι απορροφήσιμα και το αποτέλεσμα διαρκεί μέχρι 2 χρόνια. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε μας στο www.cosmeticdermamedicine.gr.

Share on Google Plus

About Ανώνυμος

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου