Ερωτικές προβλέψεις Απριλίου για όλα τα ζώδια | Epirus World

Ερωτικές προβλέψεις Απριλίου για όλα τα ζώδια


Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Απρίλιο 2015 στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

Κριός
Δεσμευμένος
Ο Απρίλιος, φλογερέ Κριέ, με την Αφροδίτη στον Ταύρο (ως τις 11/4) ξεκινά στατικά και οκνηρά με στιγμές αισθησιασμού να προσπαθούν να ικανοποιήσουν την εκρηκτική και άκρως ερωτική σου φύση. Η Σεληνιακή Έκλειψη (4/4) και οι δυσμενείς όψεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα (5/4, 6/4) και τον Ουρανό (6/4, 8/4) αντίστοιχα το α' δεκαήμερο του μήνα πυροδοτούν εντάσεις στη σχέση σου, που μπορούν να φτάσουν στα άκρα (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο). Στις 11/4 το πέρασμα της Αφροδίτης στο αέρινο, αεικίνητο και κεφάτο ζώδιο των Διδύμων έρχεται να δώσει έναν άλλο αέρα στην ερωτική σου ζωή διευκολύνοντας την επικοινωνία και δίνοντας ευκαιρίες για ταξίδια αλλά και για να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Το κλίμα μεταξύ εσού και του συντρόφου σου ίσως είναι ψυχρό και επικρατούν πολύπλοκές καταστάσεις μεταξύ 15/4 και 19/4 που η Αφροδίτη σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα αντίστοιχα. Η ερωτική σου ζωή γίνεται πολύ πιο ευχάριστη, ενδιαφέρουσα και θα σε ανανεώσει το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα που η ζωηρή Αφροδίτη στου Διδύμους συναντά σε θετικές όψεις τον Δία (22/4) και τον Ουρανό (27/4).
Αδέσμευτος
Ο έρωτας, πύρινε Κριέ, τον Απρίλιο σε σπρώχνει να ανεβείς μετά από μια περίοδο αναμονής την ανεμόσκαλά του. Αρχές του μήνα, η Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζυγό σε ωθεί να δώσεις έμφαση στον τομέα «σχέσεις» στη ζωή σου. Οι δυσαρμονικές όψεις του Ηλίου, που κυβερνά την ερωτική σου ζωή, με τον Πλούτωνα (5/4) και τον Ουρανό (6/4) δείχνει ότι ένας νέος έρωτας ή ένας παλιός σε νέα μορφή μπορεί να αναστατώσει τη ζωή σου και να σε αναγκάσει να κάνεις σημαντικές αλλαγές για να τον ακολουθήσεις (ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος το β' δεκαήμερο). Τα καλύτερα όμως έρχονται από τις 8/4 με τον Δία, τον πλανήτης της τύχης, να εισέρχεται σε ορθή τροχιά. Κι αυτό γιατί υπόσχεται να βάλει τέλος στις αναμονές, και τα προβλήματα στα αισθηματικά σου και επιτέλους να ζήσεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Μια επιπλέον καλή αστρολογική συγκυρία για την ερωτική σου ζωή είναι το πέρασμα της Αφροδίτης στις 11/4 από το στατικό και άκαμπτο ζώδιο του Ταύρου στο επικοινωνιακό και αεικίνητο ζώδιο των Διδύμων. Οι νέες γνωριμίες και το φλερτ διευκολύνονται και η καρδιά σου είναι πολύ πιθανόν να καρδιοχτυπήσει για μια αγάπη που θα σε κερδίσει πρωτίστως στο μυαλό. Πολύ θετικές μέρες είναι 22/4 και 27/4.

Ταύρος
Δεσμευμένος
Τον Απρίλη, όμορφε Ταύρε, ο έρωτας στη δική σου ζωή... στήνει χορό! Ο μήνας ξεκινά με την Αφροδίτη (ως τις 11/4) στο δικό σου ζώδιο να τονίζει την ερωτική σου διάθεση και να προσθέτει πόντους γοητείας στην αισθησιακή σου φύση. Η παραμονή του Ερμή, κυβερνήτη της αισθηματικής σου ζωής στον εριστικό Κριό (ως τις 15/4) σε συνδυασμό με τη δυσαρμονική του όψη με τον Πλούτωνα (στις 6/4) μπορεί να φέρει εντάσεις με το ταίρι σου. Ωστόσο, τόσο η παρουσία του Άρη στο δικό σου ζώδιο καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα όσο και του Ερμή από τις 15/4 δείχνουν ότι θα έχεις την ευκαιρία για δυναμικές πρωτοβουλίες και γλυκά τετ-α-τετ και ρεαλιστικές συζητήσεις που θα κάνουν το κλίμα στη σχέση πιο όμορφο, σταθερό και ήρεμο. Στις 19/4, 21/4 και 22/4 ο Ερμής, που εξουσιάζει την ερωτική σου ζωή ,πραγματοποιεί μια σειρά από θετικές όψεις με τον ονειρικό Ποσειδώνα, τον πληθωρικό Δία και τον βαθιά ερωτικό Πλούτωνα δίνοντας σου τη δυνατότητα να ζήσεις πολύ όμορφες στιγμές με το/την σύντροφό σου που θα κλείσουν τον Απρίλη με το χαμόγελο στα χείλη σου.
Αδέσμευτος
Τον Απρίλη, τρυφερέ Ταύρε, θα χορεύεις και θα γελάς από έρωτα! Η Αφροδίτη ως τις 11/4 θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και θα αναζητείς περισσότερο τον έρωτα, την αγάπη και την ομορφιά στη ζωή σου. Ωστόσο, το πρώτο δεκαήμερο του μήνα λόγω ότι λαμβάνει χώρα η δυσαρμονική όψη (8/4) του Ερμή, εξουσιαστή της ερωτικής σου ζωής, με τον Πλούτωνα, κυβερνήτη των σχέσεων σου, χρειάζεται να είσαι επιφυλακτικός σε μια αγάπη που έρχεται από το παρελθόν ή σε μια σχέση που αν και σε ελκύει σαν μαγνήτης διαισθάνεσαι ότι μπορεί να γίνει αιτία πόνου. Από το δεύτερο δεκαήμερο και έπειτα το σκηνικό όσον αφορά τα αισθηματικά σου αλλάζει άρδην. Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, από το δικό σου ζώδιο σχηματίζει μια σειρά από ευνοϊκές όψεις με τον Ποσειδώνα (12/4), τον Δία (18/4) και τον Πλούτωνα (22/4) δείχνοντας ότι μέσα από δικές σου ενέργειες η ερωτική σου ζωή θα γίνει πιο όμορφη, ευχάριστη και θα συνδεθείς με ένα πρόσωπο πολύ βαθιά. Επιπλέον, και ο Ερμής θα σχηματίζει όψεις με τους παραπάνω πλανήτες μεταξύ 19/4 και 22/4 δείχνοντας ότι για σένα το σύμπαν όσον αφορά τα αισθηματικά έχει παραγγείλει μεγάλες χαρές.

Δίδυμοι
Δεσμευμένος
Ο Απρίλιος, αέρινε Δίδυμε, είναι πολύχρωμος, ερωτικός και χαρούμενος! Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 4/4 συμβαίνει στον τομέα των παιδιών και της αισθηματικής ζωής δείχνοντας ότι θα δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε αυτές τις σφαίρες της ζωής σου. Η Αφροδίτη στις 11/4 εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο δίνοντας άλλο αέρα στην ερωτική σου διάθεση με το μπρίο, το σκέρτσο και την κίνησή της. Συγχρόνως, ο Δίας, που εξουσιάζει τις σχέσεις σου, στις 8/4 γυρνά ορθόδρομος και πλέον θα μπορεί χωρίς καθυστερήσεις να σου προσφέρει την εύνοιά του. Ξεκινά μια θετική περίοδος που ευνοεί μια πρόταση γάμου, ένα ερωτικό ταξίδι ή ένα άλλο θετικό γεγονός που θα ανανεώσει τη σχέση σου και θα σου προσφέρει ξεχωριστή χαρά. Γύρω στις 15/4 και 19/4 χρειάζεται μια προσοχή καθότι η Αφροδίτη σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με τον περιοριστικό και ψυχρό Κρόνο και τον απατηλό Ποσειδώνα. Ωστόσο, θα ξεχάσεις όποια συναισθηματική απόσταση ή σύγχυση δημιουργήθηκε το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Χάρη στις θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον χουβαρντά Δία (22/4) και τον ανανεωτικό Ουρανό (27/4) θα ζήσεις στιγμές που θα ευφραίνουν την καρδιά σου και θα σε συναρπάσουν.
Αδέσμευτος
Ο έρωτας, έξυπνε Δίδυμε, τον Απρίλιο παίζει με τις φτερωτές κιθάρες του στην αυλή της καρδιά σου! Στις 4/4 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού δίνει έμφαση στην ερωτική σου ζωή και ίσως πρόσωπο από το παρελθόν ξαναβρεθεί στο προσκήνιο. Πιθανόν, γιατί για να κάνεις μια νέα αρχή χρειάζεται πρώτα να κλείσεις τις μισάνοιχτες αισθηματικές πόρτες του παρελθόντος. Στις 11 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σου αέρινο και χαρούμενο ζώδιο. Η ερωτική σου διάθεση θα ανανεωθεί, η επιθυμία για φλερτ θα γίνει πιο έντονη. Θα αισθανθείς ότι έχεις βαρεθεί το πώς αντιμετώπιζες τον έρωτα ως τώρα και θα ανοίξεις έναν νέο κύκλο επαφών και γνωριμιών. Μεταξύ 15/4 και 19/4 οι δυσαρμονικές όψεις που θα σχηματίσει με τον απορριπτικό Κρόνο και τον ψεύτη Ποσειδώνα δείχνουν ότι ίσως οι προσδοκίες σου για ένα ρομάντζο δεν έχουν την κατάληξη που θα ήθελες. Ωστόσο, το σύμπαν σου επιφυλάσσει θετικές εκπλήξεις στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Δία (22/4) και τον Ουρανό (27/4) θα σου δώσουν την ευκαιρία να δημιουργήσεις σχέση και να ακούσεις την πάντα νεανική σου καρδιά να χτυπά στους παλμούς του έρωτα.

Καρκίνος
Δεσμευμένος
Ο τέταρτος μήνας του 2015, συναισθηματικέ Καρκίνε, είναι περίοδος καθοριστικών εξελίξεων και αναζήτησης ανεμελιάς και ηρεμίας! Ο Απρίλης, ξεκινά με την Σεληνιακή Έκλειψη στις 4/4 να φέρνει στο προσκήνιο σημαντικά θέματα σπιτιού και οικογενειακής φύσεως. Συγχρόνως, λόγω της εμπλοκής του Πλούτωνα, ο οποίος βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων σου, διαφαίνεται ότι αυτά θα επηρεάσουν ή θα είναι άμεσα συνδεδεμένα με τον/την σύντροφό σου. Παράλληλα, θέματα που αφορούν την εξέλιξη της σχέσης σου θα σε απασχολήσουν έντονα, τις πρώτες 10 μέρες του μήνα, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος το β' δεκαήμερο. Στις 11/4, η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους και θα έχεις την ανάγκη ερωτικά να αποδράσεις από τις έγνοιες και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Είναι πιθανόν σε συνδυασμό με τη γιορτή του Πάσχα να διαθέσεις χρόνο για να ξεσκάσεις και να χαρείς την πολυχρωμία τόσο της ζωής όσο και του έρωτα. Μεταξύ 15/4 και 19/4 οι συνθήκες θα είναι τέτοιες, όπως δείχνουν οι δυσμενείς όψεις της Αφροδίτης, που ίσως αισθανθείς το ταίρι σου μακριά και αισθήματα αμφιβολίας ή θλίψης κυριέψουν την καρδιά σου. Ωστόσο, τη χαρά της Λαμπρής θα βιώσεις και στην αισθηματική σου ζωή στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα που οι όψεις της Αφροδίτης ευνοούν να ανοίξουν νέες θετικές προοπτικές στα ερωτικά σου.
Αδέσμευτος
Ο Απρίλιος, γλυκέ Καρκίνε, για σένα φέρνει εκτός από παρελθοντικές αγάπες και ερωτικές αποδράσεις! Στις 4/4 η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό που τετραγωνίζει ο Πλούτωνας ανακινεί προηγούμενες ερωτικές ιστορίες και πιθανόν με αφορμή κάποια δυσμενή συγκυρία να ξαναβρεθείς με έναν πρώην ερωτικό σύντροφο ή παλιό φλερτ. Ως τις 10 το μήνα οι αποφάσεις που θα χρειάζεται να λάβεις για την αισθηματική σου ζωή θα είναι κρίσιμες και αυτό για θα αισθάνεσαι ότι θα καθορίσουν καταλυτικά την πορεία της. Στις 11/4 το πέρασμα της Αφροδίτης στο ανάλαφρο ζώδιο των Διδύμων διαμορφώνει συνθήκες που ευνοούν να αποφύγεις βαριά θέματα σε σχέση με τα ερωτικά σου. Επίσης, σου δίνει τη δυνατότητα να φλερτάρεις και να περάσεις ευχάριστο χρόνο ανοίγοντας πόρτες σε νέες γνωριμίες και επαφές είτε κρυφά είτε μακριά από ενοχλητικά βλέμματα. Μεταξύ 15/4 και 19/4 από τη μια θα αισθάνεσαι ότι χρειάζεται να βάλεις κάποια όρια και από την άλλη θα νιώθεις μπερδεμένος για το τι είναι σωστό να κάνεις. Ωστόσο, το τρίτο δεκαήμερο του Απρίλη, χάρη στις θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Δία (22/4) και τον Ουρανό (27/4) θα βρεις το δρόμο του έρωτα που θα οδηγεί στη χαρά.

Λέων
Δεσμευμένος
Δυνατά, χαρούμενα και αισιόδοξα ξεκινά ο Απρίλης, λαμπερέ Λέων. Ο πλανήτης της εύνοιας, ο Δίας, που βρίσκεται στο ζώδιο σου, από τις 8/4 θα σου χαρίζει και με το παραπάνω την τύχη του αφού θα είναι ορθόδρομος. Νέα ανοίγματα στην προσωπική σου ζωή θα έχουν το άγγιγμα του Μίδα και το φως της δύναμης, του έρωτα και της χαράς θα σε λούζει ολόκληρο. Συνάμα, στις 11/4 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους και ο αέρας της θα σε ευνοήσει αφού μέσα από νέα ενδιαφέροντα, ταξίδια, βόλτες, εκπλήξεις και κοινωνικές επαφές θα ανάψει τη φωτιά του έρωτα. Γύρω από το διάστημα 15/4 και 19/4 θα υπάρχουν κάποιο αισθηματικό μπλοκάρισμα και ένα άγχος που σε συνδυασμό με τον φόρτο εργασίας ή επαγγελματικά ζητήματα θα νιώσεις αποξενωμένος και κάπως αποπροσανατολισμένος από τις επιθυμίες για τη σχέση σου. Ωστόσο, ο Απρίλης είναι και ο μήνας της Λαμπρής και χάρη στις θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον χουβαρντά Δία (22/4) και τον ανανεωτικό Ουρανό (27/4) θα αισθανθείς το χαρούμενο λαμπριάτικο φως και στην ερωτική σου ζωή.
Αδέσμευτος
Ο Απρίλιος, ερωτικέ Λέων, είναι ο δεύτερος μήνας της άνοιξης που η φύση δονείται πλέον πιο σταθερά και δυνατά στους παλμούς της αναγεννητικής δύναμης της. Και με τον Δία, κυβερνήτη των αισθηματικών σου, από τις 8/4 σε ορθή τροχιά το φως του έρωτα με περισσότερη δύναμη, επιμονή και φλόγα θα πλημμυρίζει τη ζωή σου. Ο έρωτας θα είναι το επίκεντρο της προσοχής σου και στην καρδιά σου θα βασιλέψει η λάμψη του. Συγχρόνως, στις 11/4 η είσοδος της Αφροδίτης στο επικοινωνιακό, κεφάτο και μπριόζικο ζώδιο των Διδύμων εγκαινιάζει μια περίοδος νέων γνωριμιών, καινούργιων παρεών και ενδιαφερόντων. Ο αέρας του θα είναι ανανεωτικός, ερωτικός και θα δώσει άλλη πνοή στην ερωτική σου ζωή. Μεταξύ 15/4 και 19/4 οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα δείχνουν ότι θα πρέπει να έχεις όρια, να μην παρασύρεσαι σε επιπολαιότητες και σχέσεις με πρόσωπα «ανακατωσούρες» διαφορετικά θα υπάρξει πόνος και θολούρα. Ο μήνας κλείνει ευχάριστα και ερωτικά καθώς το τρίτο δεκαήμερο του μήνα θα υπάρχει έντονη κινητικότητα στο παιχνίδι του φλερτ και μια όμορφη, αέρινη και δροσερή σχέση είναι πολύ πιθανή.

Παρθένος
Δεσμευμένος
Ο Απρίλιος, ρεαλιστικέ Παρθένε, ξεκινά με την Αφροδίτη (ως τις 11/4) και τον Άρη (όλο το μήνα) στον ρομαντικό και αξιόπιστο Ταύρο να ευνοεί να ευχαριστιέσαι τον έρωτα, να απολαμβάνεις νέα ξεκινήματα και να θέτεις βάσεις για ό,τι μπορεί να εξασφαλίσει χαρά και ευτυχία τόσο στη σχέση όσο και τη ζωή σου. Στις 11/4 η Αφροδίτη εισέρχεται στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων και ίσως καταστάσεις στην εργασία σου ή στον κοινωνικό σου περίγυρο να είναι αιτία για να αντιμετωπίζεις επιφανειακά ή επιπόλαια τον έρωτα γεγονός που ίσως σου δημιουργήσει νευρικότητα ή σε ωθήσει να αναζητήσεις να φανείς πιο ευέλικτος και επικοινωνιακός. Από την άλλη, οι θετικές όψεις του πλανήτη της ερωτικής δράσης, του Άρη, και του κυβερνήτη σου, του Ερμή με τον ονειρικό Ποσειδώνα στις 12/4 και 19/4 αντίστοιχα και τον αναγεννητικό Πλούτωνα στις 22/4 υπόσχονται ότι ο Απρίλιος θα είναι γεμάτος από ευχάριστες εμπειρίες που θα σε κερνούν το κρασί του έρωτα και θα δώσουν νέα μορφή στις χαρές της ζωής σου. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα είναι 12/4, 18/4, 19/4, 21/4 και 22/4. Προσοχή χρειάζεται στις 8/4, 15/4 και 19/4.
Αδέσμευτος
Με την Αφροδίτη (ως τις 11/4) και τον Άρη (όλο το μήνα) στο αισθησιακό, ερωτικό και αγαπησιάρικο ζώδιο του Ταύρου μπορείς να επενδύσεις σε ένα αισθηματικό ρομάντζο που όχι μόνο θα σου παρέχει ευχαρίστηση αλλά και θα μπορεί να σου προσφέρει πίστη και αφοσίωση. Στις 11/4 η Αφροδίτη εισέρχεται στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων και τον 10ο ηλιακό σου οίκο και ο έρωτας θα βγει σεργιάνι στον επαγγελματικό σου χώρο. Ίσως να σου παρουσιαστεί κάποιο φλερτ είτε με καταξιωμένο ή φιλόδοξο άτομο είτε με πρόσωπο που έχει σχέση με τη μάθηση. Συγχρόνως, ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής σχηματίζει θετική όψη με τον κυβερνήτη των σχέσεων σου, τον Ποσειδώνα, στις 19/4 και δεν αποκλείεται ένα όμορφο φλερτ να προχωρήσει σε σχέση. Όλο το τρίτο δεκαήμερο του Απρίλη είναι πολύ δυνατό για τα αισθηματικά σου. Έτσι, ο μήνας κλείνει με κάμποσες ευκαιρίες για να μπει στη ζωή σου το άρωμα ενός ανοιξιάτικου έρωτα που θα σε ανανεώσει. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα για τα αισθηματικά σου είναι 2/4, 12/4, 18/4, 22/4 και 27/4. Προσοχή χρειάζεται γύρω στις 8/4, 15/4 και 19/4.

Ζυγός
Δεσμευμένος
Τόσο η Σεληνιακή Έκλειψη στο δικό σου συντροφικό ζώδιο στις 4/4 όσο και η Νέα Σελήνη στις 18/4 στον Κριό και τον τομέα των σχέσεων σου υποδεικνύουν ότι ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που τόσο η προσωπική σου ζωή όσο και θέματα σχετικά με τη δέσμευσή σου ή το γάμο σου θα σε απασχολήσουν έντονα. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα οι δυσαρμονικές όψεις του Ήλιου με τον Πλούτωνα (5/4) και τον Ουρανό (8/4) αντίστοιχα δείχνουν μια δύσκολη περίοδο που θα νιώθεις ότι οι προσδοκίες για τη σχέση σου προσγειώνονται σε ανώμαλο έδαφος. Ίσως να χρειαστεί να πάρεις επώδυνες αποφάσεις ή ξαφνικά γεγονότα σε σχέση με το/την σύντροφό σου να σε ζορίζουν, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το β' δεκαήμερο. Το αστρολογικό σκηνικό αλλάζει για τα αισθηματικά σου με την είσοδο της Αφροδίτης στις 11/4 στο αέρινο, ευέλικτο και τσαχπίνικο ζώδιο των Διδύμων. Βόλτες, έξοδοι, εκδρομές, ευχάριστες διαδρομές ή δραστηριότητες που έχουν σχέση με τα έθιμα του Πάσχα θα προσφέρουν την ευκαιρία να απομακρυνθείς από βαριές σκοτούρες και να χαρείς τον έρωτα. Προσοχή χρειάζεται μεταξύ 15/4 και 19/4 γιατί το κλίμα θα είναι κάπως ψυχρό και θολό. Ωστόσο, στα τέλη του μήνα καταστάσεις που θα κυριαρχεί η αγάπη θα κάνουν την καρδιά σου να χαμογελά από χαρά.
Αδέσμευτος
Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 4/4 στο δικό σου ζώδιο δείχνει ότι ο μήνας ξεκινά με αίτημα να βάλεις ένα τέλος σε θέματα που σε ταλανίζουν, πιθανόν από το παρελθόν, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή. Ίσως, ακόμη και με πόνο, να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα με πρώην σύντροφο που με κάποιο τρόπο μπαινοβγαίνει στη ζωή σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος το β' δεκαήμερο. Από τις 11/4 η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο, εισέρχεται στους Διδύμους, και ανανεώνεται η ερωτική σου διάθεση. Ο κύκλος των γνωριμιών σου ανοίγει μέσα από μακρινά ταξίδια, ευχάριστες δραστηριότητες και βόλτες. Πολύ πιθανόν ένα φλερτ από απόσταση να κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει σαν εφήβου ενώ γενικότερα το ενδιαφέρον σου θα εστιαστεί σε πρόσωπο που θα είναι έξυπνο, αέρινο, κεφάτο και θα υπάρχει πρωτίστως νοητική επικοινωνία. Πολύ καλές μέρες για ένα νέο ρομάντζο που θα φέρει χαρά στη ζωή είναι στις 22/4 και 27/4. Αρνητικές μέρες για νέα ξεκινήματα είναι γύρω στις 6/4,15/4 και 19/4.

Σκορπιός
Δεσμευμένος
Ο έρωτας, σέξι Σκορπιέ, τον Απρίλιο γίνεται πιο δυνατός και θελκτικός και το απόλυτο πάθος κυριεύει τη ψυχή και το σώμα σου. Με την Αφροδίτη (ως τις 11/4), τον Ερμή (από τις 15/4) και τον Ήλιο (από τις 20/4) στο απέναντί σου ζώδιο του Ταύρου η σχέση σου καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Περιστάσεις και γεγονότα θα συμβάλλουν ώστε το ψυχικό και αισθηματικό δέσιμο που μοιράζεσαι με το έτερο σου ήμισυ να γίνει πιο έντονο, σταθερό και ισχυρό. Συνάμα, η παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους από τις 11/4 ανεβάζει τη λίμπιντο σου και κάθε επικοινωνία, κεφάτη επαφή και αέρινη κουβεντούλα με τον σύντροφο σου θα σε εξιτάρει τρελά. Στις 15/4 και στις 19/4 οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα αντίστοιχα δείχνουν ότι την παραπάνω ανανεωτική ερωτική περίοδο ακολουθεί ένα διάστημα απόστασης και σύγχυσης. Όμως ευτυχώς δεν κρατά για πολύ. Και ο μήνας κλείνει με το τελευταίο δεκαήμερο να σου παρέχει πολλές ευκαιρίες τόσο για να αισθανθείς την αφοσίωση και την αγάπη του συντρόφου σου για σένα όσο και κάθε λογής ευκαιρίες που θα φέρουν ένα δροσερό αεράκι στην σεξουαλική σου ζωή.
Αδέσμευτος
Ακαταμάχητε Σκορπιέ, ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που ο αστρολογικός καιρός γλυκαίνει και καλοσυνεύει για τον τομέα «σχέσεις» στη ζωή σου. Πρώτη και καλύτερη η τρυφερή Αφροδίτη στον Ταύρο ως τις 11/4 σου προσφέρει όλη την εύνοια της για να μπεις σε μια σχέση που θα είναι ερωτική και θα κυριαρχεί το πάθος και η αφοσίωση. Σε αυτό το σκοπό συμβάλλει και η παρουσία του Άρη, καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα στο απέναντι ζώδιο του Ταύρου. Αν και σε κάποιες περιπτώσεις ίσως υπάρξουν και κάποιες έντονες διεκδικήσεις και εντάσεις για εσένα που αγαπάς τα δυνατά πάθη σου ταιριάζει τα μέγιστα. Στις 12/4 η θετική όψη που πραγματοποιεί με τον ονειρικό Ποσειδώνα, κυβερνήτη της αισθηματικής σου ζωή, δείχνει ότι σε χώρους διασκέδασης, γιορτής και χαράς μπορεί να δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη χημεία με κάποιο πρόσωπο που να οδηγήσει σε ένα μαγικό ρομάντζο. Στον ίδιο τόνο κυμαίνονται και οι δύο ακόμη όψεις που πραγματοποιεί στις 18/4 και 22/4 με τον Δία και τον Πλούτωνα αντίστοιχα που δείχνουν ότι το σύμπαν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα συνωμοτεί με το μέρος σου και τις ερωτικές σου επιθυμίες.

Τοξότης
Δεσμευμένος
Ο Απρίλιος, αισιόδοξε Τοξότη, μπαίνει χαρούμενα, τυχερά και δυνατά! Ο κυβερνήτης σου, ο Δίας γυρνά σε ορθή τροχιά και πλέον χωρίς ματαιώσεις, καθυστερήσεις και κάθε λογής αναβολές ετοιμάζεσαι να ζήσεις τη χαρά, τον έρωτα και την ευτυχία στο μέγιστο. Στις 11/4 η τσαχπίνα και κεφάτη Αφροδίτη στους Διδύμους έρχεται να δώσει έναν άλλο αέρα στις σχέσεις σου. Η καθημερινή επαφή με το σύντροφο γίνεται πιο όμορφη και χαρούμενη ενώ βόλτες, έξοδοι, νέα ενδιαφέροντα και ποικίλες χαρές προσθέτουν πόντους ευτυχίας στη σχέση σου. Στις 15/4 και 19/4 οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης με τον περιοριστικό Κρόνο και τον απατηλό και θολό Ποσειδώνα αντίστοιχα δείχνουν ότι γεγονότα και συνθήκες θα δυσχεράνουν το κλίμα στη σχέση σου. Ωστόσο, εν συνεχεία η Αφροδίτη πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης, τον Δία (22/4) και των όμορφων εκπλήξεων, τον Ουρανό (27/4). Ο Απρίλης λοιπόν κλείνει με αγάπη και χαρά στην καρδιά και στη σχέση σου. Οι πιο δύσκολες μέρες του μήνα είναι 8/4, 15/4, 19/4 ενώ οι πιο θετικές μέρες είναι στις 2/4, 6/4, 19/4, 22/4, 27/4.
Αδέσμευτος
Ο Απρίλιος για σένα, θετικέ Τοξότη, είναι ερωτικός, φλογερός και όμορφος! Η παρουσία του Ήλιου στον πύρινο Κριό (ως τις 20/4) και τον τομέα της αισθηματικής ζωής ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο. Συνάμα, και η παρουσία του Ερμή στον σέξι Κριό (ως τις 15/4) αυξάνει τις ευκαιρίες για γνωριμίες, φλερτ και ερωτικές προσεγγίσεις. Ένας ακόμη θετικός αστρολογικός παράγοντας για την ερωτική σου ζωή είναι η ορθοδρόμηση του πλανήτη της εύνοιας, της επέκτασης και της χαράς, του Δία, στις 8/4. Πλέον, θα συμβάλλει στην ευτυχία σου χωρίς αναβολές. Το θετικό κλίμα του πρώτου δεκαημέρου συνεχίζεται και το δεύτερο με την Αφροδίτη από τις 11/4 στο κεφάτο, αέρινο και χαρούμενο ζώδιο των Διδύμων. Η δική της συμβολή εστιάζεται περισσότερο στη διευκόλυνση δημιουργίας σχέσης. Κάποια εμπόδια θα παρουσιαστούν γύρω στις 15/4 και 19/4 καθότι οι αρνητικές όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα αντίστοιχα δείχνουν ότι πρώτα θα πρέπει να βάλεις τέλος σε κάποιες καταστάσεις και να βγεις από ένα αδιέξοδο. Έπειτα, η Αφροδίτη μέσα από θετικές όψεις με τον τυχερό Δία και τον ανανεωτικό Ουρανό δημιουργεί γόνιμο έδαφος για ένα όμορφο ερωτικό και άκρως συναρπαστικό ειδύλλιο.

Αιγόκερως
Δεσμευμένος
Τον Απρίλιο, σοβαρέ Αιγόκερε, ο έρωτας ανθίζει στη ζωή σου και εσύ μυρίζεις τα άνθη του! Η Αφροδίτη ως τις 11/4 βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και τον τομέα της ερωτικής ζωής προσφέροντας άφθονες ευκαιρίες για να χαρείς, να διασκεδάσεις και να γευτείς τον έρωτα στο φουλ. Επιπλέον, ο Ερμής από τις 15/4 εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και ταξίδια, βόλτες, ρομαντικά τετ-α-τετ, γλυκά λόγια και όμορφα νέα θα σε πλημμυρίσουν με χαρά. Στις 20 Απριλίου ο Ήλιος με την είσοδό του στο σταθερό και ρομαντικό ζώδιο του Ταύρου έρχεται να φέρει γεγονότα που το φως του θα φέρει το χαμόγελο στα χείλη σου. Επιπλέον, καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα η παρουσία του πλανήτη της δράσης, του Άρη, στον Ταύρο ενισχύει το θετικό κλίμα στα αισθηματικά σου μέσα από όμορφες ενέργειές σου που επενδύουν στην αγάπη, τη σταθερότητα και την πληρότητα. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει με τον ονειρικό Ποσειδώνα (12/4), τον επεκτατικό Δία (18/4) και τον γεμάτο πάθος Πλούτωνα (22/4) συμπληρώνουν τα κομμάτια της ευτυχίας και η ερωτική σου ζωή χρωματίζεται με τα πιο όμορφα και ανοιξιάτικα χρώματα.
Αδέσμευτος
Γοητευτικέ Αιγόκερε, ετοιμάσου τον Απρίλιο να ερωτευτείς και να πλημμυρίσεις από το φωτεινό, ανοιξιάτικο φως της ευτυχίας! Οι πλανήτες, όσον αφορά στα ερωτικά σου, σε ευνοούν τα μάλα. Πρώτη και καλύτερη, η θέα του έρωτα, η Αφροδίτη που ως τις 11/4 θα βρίσκεται στον αισθησιακό και σταθερό Ταύρο και τον τομέα της αισθηματικής σου ζωής. Ένα ερωτικό ρομάντζο έχει όλη την εύνοια όχι μόνο να ξεκινήσει αλλά και να κρατήσει. Σε αυτό συμβάλλει και η παρουσία του Ερμή στον Ταύρο από τις 15/4 που δείχνει ότι θα κάνεις γνωριμίες χωρίς βιασύνη, παίρνοντας το χρόνο και μένοντας πιστός στις αξίες και τα «θέλω» σου. Επιπλέον, ο γήινος και ρεαλιστικός Άρης στον Ταύρο καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα σε βοηθά να κάνεις κινήσεις και να παίρνεις πρωτοβουλίες στον έρωτα που δεν σκοπεύουν σε κάτι εφήμερο ή προσωρινό. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει με τον πλανήτη του ονείρου, τον Ποσειδώνα (12/4), της επέκτασης και της ευτυχίας, τον Δία (18/4) και του πεπρωμένου και της αναγέννησης, του Πλούτωνα (22/4) δείχνουν ότι οι επιλογές σου θα σε δικαιώσουν και ο έρωτας θα βάλει την υπογραφή του στην καρδιά σου.

Υδροχόος
Δεσμευμένος
Ανατρεπτικέ Υδροχόε, ο Απρίλιος είναι για σένα ένας μήνας ευτυχίας και ερωτικής ανανέωσης! Στις 8/4 ο Δίας, ο οποίος βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων σου, γυρνά ορθόδρομος και φέρνει χαρά και ευτυχία. Από αυτόν τον μήνα και ως το καλοκαίρι ευνοείται να παντρευτείς, να αποκτήσεις έναν απόγονό, να συνεργαστείς επαγγελματικά με το ταίρι σου ή να κάνεις οτιδήποτε θα αυξήσει τη θέρμη, τη δημιουργία και τη δύναμη της σχέση σου. Στις 11/4 η αεράτη και τσαχπίνα Αφροδίτη στους Διδύμους έρχεται να προσφέρει ανανέωση, κέφι και ανοιξιάτικο αέρα στην αισθηματική σου ζωή. Διακοπές, γιορτές, βόλτες, ευχάριστα γεγονότα και ρομαντικές στιγμές θα σε ελευθερώσουν από βαριές σκοτούρες και θα σε παρασύρουν σε ένα τρελό ερωτικό χορό με μπρίο, κίνηση και χαρά. Μεταξύ 15/4 και 19/4 θα υπάρξει μια καμπή αφού οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα αντίστοιχα φέρνουν κάποια απόσταση και σύγχυση στην ερωτική σου ζωή. Τα «μαύρα σύννεφα» φεύγουν και ο ουρανός καθαρίζει το γ' δεκαήμερο του μήνα που οι θετικές όψεις της Αφροδίτης θα σου επιτρέψουν να χαρείς έναν όμορφο και καλοκαιρινό καιρό στη σχέση σου.
Αδέσμευτος
Μεγάλο μέρος της προσοχή σου θα είναι εστιασμένο σε οικογενειακές υποθέσεις και ζητήματα σπιτιού, ωστόσο και ο έρωτας, αέρινε Υδροχόε, θα έχει αυτόν τον μήνα την τιμητική του. Το πρώτο καλό σημάδι για τη αισθηματική σου ζωή και ιδιαίτερα για τη δημιουργία σχέσης είναι η ορθοδρόμηση του Δία στις 8/4. Από τον Δεκέμβριο και έπειτα ίσως ένα ερωτικό ρομάντζο έμεινε στη μέση ή οι συνθήκες δεν ευνοούσαν αισθηματικές προσεγγίσεις να έχουν θετική εξέλιξη. Από δω και πέρα όμως όχι μόνο μπορεί να βγεις από το κλαμπ των εργένηδων αλλά και να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου. Στις 11/4, η θεά του έρωτα, η Αφροδίτη, εισέρχεται στο κεφάτο και αέρινο ζώδιο των Διδύμων, μια άκρως θετική αστρολογική συγκυρία για την ερωτική σου ζωή. Ο έρωτας μπαίνει σαν ανοιξιάτικος αέρας μέσα στη ζωή σου και ανοίγει τα παράθυρα της ευτυχίας και της χαράς. Αρνητικές για νέα ξεκινήματα είναι οι μέρες μεταξύ 15/4 και 19/4 καθότι θα υπάρξουν ασυμφωνίες και αδιέξοδα. Αντίθετα ιδιαίτερα θετικό είναι το τρίτο δεκαήμερο του μήνα χάρη στις θετικές όψεις της Αφροδίτης στις 22/4 και 27/4 του μήνα.

Ιχθύες
Δεσμευμένος
Ο έρωτας τον Απρίλιο, συναισθηματικέ Ιχθύ, έρχεται να σε ταξιδέψει, να σε ανανεώσει και σε κεράσει το ηδύποτο της ευτυχίας! Η παρουσία του Ερμή, κυβερνήτη των σχέσεων σου, στον ζωηρό και πύρινο Κριό ως τις 15/4 αυξάνει το ενδιαφέρον για να αποκτήσεις τόσο συναισθηματικά όσο και υλικά όσα θα προσφέρουν τη δυνατότητα στη σχέση η φλόγα του έρωτα να είναι ασίγαστη. Στις 8/4 η δυσαρμονική όψη που σχηματίζει με τον σκληρό Πλούτωνα δείχνει ότι ίσως ανακινηθούν ζητήματα του παρελθόντος ή θέματα οικονομικής φύσεως που θα δημιουργήσουν μια ασφυκτική ατμόσφαιρα. Στις 15/4 ο Ερμής εισέρχεται στο γήινο και σταθερό ζώδιο του Ταύρου και θετικά νέα, όμορφα ταξίδια, μίνι εκδρομές και ρομαντικές βόλτες θα σου προσφέρουν ευχαρίστηση στο φουλ. Γύρω στις 19/4 οι όψεις, αντιφατικής επιρροής, του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνουν μια γλυκόπικρη χαρά. Ανάλογα με το αν έχεις μάθει να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο θα επικρατήσει περισσότερο το θετικό ή το αρνητικό Οι καλύτερες μέρες του μήνα για την αισθηματική σου ζωή είναι 2/4, 6/4, 19/4, 21/4, 22/4. Προσοχή χρειάζεται στις 8/4 και στις 19/4.
Αδέσμευτος
Ο Απρίλιος, ρομαντικέ Ιχθύ, ξεκινά με τον Ερμή, που εξουσιάζει τις σχέσεις σου, να ευνοεί νέα ξεκινήματα στον αισθηματικό τομέα. Αν και ίσως να σε προβληματίζει η ταχύτητα των εξελίξεων γύρω στις 2/4 και 6/4 οι αστρολογικές συγκυρίες είναι θετικές για ένα νέο ειδύλλιο. Προσοχή χρειάζεται γύρω στις 8/4 που ο Ερμής συναντά τον σκοτεινό Πλούτωνα καθώς ίσως μπεις σε μια ιστορία με πολύ πάθος αλλά και πολύ πόνο. Στις 15/4 ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο και η σταθερή σου φύση σου προσφέρει μεγαλύτερη σιγουριά στις κινήσεις σου και τις επιλογές σου. Κοντά στις 19/4 τα πράγματα δείχνουν όμορφα αλλά δεν είναι ξεκάθαρα και θα πρέπει να προσέξεις να μην παρασυρθείς σε επιπολαιότητες και φλερτ που σε ωθούν σε επιφανειακές και προσωρινές περιπέτειες γιατί θα σε αποπροσανατολίσουν από τα ζητούμενά σου. Εσύ ζητάς μια σχέση με συναίσθημα και το τρίτο δεκαήμερο του μήνα σου προσφέρει τις ευκαιρίες για να το πετύχεις. Οι πιο θετικές μέρες για τα ερωτικά σου είναι 2/4, 6/4, 21/4, 22/4. Πρόσεχε γύρω στις 8/4, 15/4, 19/4.
Πηγή: astrology.gr
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου