«Πρέπει να χυθεί άπλετο φως από τη δικαιοσύνη» | Epirus World

«Πρέπει να χυθεί άπλετο φως από τη δικαιοσύνη»

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη εκφράζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδης, ο οποίος τονίζει ότι πρέπει να χυθεί άπλετο φως από τη δικαιοσύνη στην υπόθεση αυτή.

Ειδικότερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει στη δήλωσή του:

«Εδώ και ενάμιση μήνα παρακολουθούσαμε όλοι με αγωνία την υπόθεση της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Σήμερα εκφράζουμε την θλίψη μας και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του νεαρού καθώς και στους οικείους του.

Με αφορμή αυτή την υπόθεση είναι περιττό να τονίσουμε ότι πρέπει να χυθεί άπλετο φως από τη δικαιοσύνη.

Τα φαινόμενα βίας απέναντι σε όποιον θεωρείται ανίσχυρος είναι μία μορφή κοινωνικού φασισμού και δεν πρέπει να γίνονται ανεκτά από κανένα και σε κανένα επίπεδο. Παγιωμένες πρακτικές υποβάθμισης τέτοιων φαινομένων και στρουθοκαμηλισμού είναι συνυπεύθυνες για το γεγονός ότι αυτού του τύπου η βία συνεχίζει να υπάρχει στην κοινωνία.

Ευθύνη της κοινωνίας είναι να απομονώσει τέτοιες πρακτικές. Η πολιτεία θα λάβει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση».
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου