Φρικιαστικό! Δείτε πώς δολοφόνησε αυτό το κτήνος την 16χρονη πανέμορφη κοπέλα του! | Epirus World

Φρικιαστικό! Δείτε πώς δολοφόνησε αυτό το κτήνος την 16χρονη πανέμορφη κοπέλα του!

Το νεαρό ζευγάρι πήγαινε μαζί σχολείο και ήταν μαζί ένα χρόνο. Στα 16 τους, ήταν πολύ αγαπημένοι και κατά συνέπεια, όλοι τους ζήλευαν. Ο λόγος για...
τον Eduard Perju και την πανέμορφη Elena Diana Gugulica από την Ρουμανία. Ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες, η σχέση τους είχε «δηλητηριαστεί» με το αγόρει να ζηλεύει και να κατηγορεί την κοπέλα, πως θα προσπαθήσει να φύγει!
Αποφασισμένος λοιπόν, πως κάτι τέτοιο θα συνέβαινε, είπε στην αστυνομία, πως την προσκάλεσε σε πάρκο για να την κρατήσει και πως της είχε ένα δώρο! Όταν εμφανίστηκε η 16χρονη την φίλησε, της είπε οτι την αγαπάει και να γυρίσει για να της δώσει το δώρο!
Τότε έβγαλε ένα καλώδιο, το οποίο χρησιμοποίησε για να την στραγγαλίσει! Ο ίδιος είπε στους ντετέκτιβ: «Την φίλησα, της είπα οτι την αγαπώ και της είπα πως θα της έδινα κολιέ, αλλά αντίθετα την στραγγάλισα»! Το πλαστικό καλώδιο μάλιστα ήταν ακόμη στην τσέπη του όταν το συνέλαβαν.

Το άψυχο σώμα της κοπέλας, βρέθηκε από γυναίκα, που προχωρούσε με τον σκύλο της από το σημείο…
Share on Google Plus

About Ειρήνη Σολδάτου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου